Weblog

21-02-09 13:01
Dinsdag moesten we om 6uur opstaan, want we gingen naar PARIJS!!
Om half 9 ging de thalys vanuit Amsterdam en 4.5 uur later (er was weer eens een kabel gesprongen) waren we dan op Gare du Nord. Na 2x één halte met de metro geweest te zijn, waren we in Montmarte. Daar moesten we zoeken naar ons hotel. Natuurlijk gingen we eerst de verkeerde kant op, maar uiteindelijk waren we dan toch aangekomen bij ons hotel. En die was klein!! Echt absurd klein en dat noemt zich dan 3*. De volgende dag hebben we ook het ontbijt mogen beproeven. Nou je zit daar echt tegen elkaar aan en op klapstoeltjes, dus we hebben de 2 volgende dagen maar buiten het hotel gegeten.
Nadat we de koffer in het hotel hadden gestald zijn we op weg gegaan naar de eifeltoren. En die is dan weer supergroot. We hadden een kaartje gekocht voor naar de top. Maar die vrouw kon niet rekenen, we kregen in plaats van 1 euro, 16 euro terug. Dus toen we op de tweede verdieping stonden en we het eigenlijk wel genoeg vonden. Was dat ook niet zonde van het geld. We hadden wel een mooi uitzicht. Het waaide ook erg hard en het was best koud!
Vervolgens hebben we gekeken of we nog een rondvaart over de seine konden maken, maar daar was het al te laat voor. Dus toen zijn we maar over één van de bruggen de seine overgestoken en vanaf daar naar de eifeltoren gekeken. Daar rond de eifeltoren staan echt uberveel van die mannetjes kleine eifeltorentjes te verkopen. En als de politie eraan komt rennen ze massaal weg, is vast niet illegaal wat ze doen
Toen het al een beetje donker werd zijn we richting arc de triomph gegaan om daar vanaf naar de Champs de Lysees (ofzo) te kijken en het verkeer wat daar geweldig rijdt.
Daarna hebben we nog wat gegeten in een klein restaurantje en zijn we maar naar ons hotel gegaan en gaan slapen. Want we waren best moe!
De tweede dag van ons bezoek aan Parijs zijn we gelijk weer naar de eifeltoren gegaan om daar te beginnen aan de rondvaart over de seine. Bij de Notre Dame in de buurt zijn we weer uitgestapt en gingen we op zoek naar de Champs de Lysees. We moesten gewoon even kijken hoe duur dat was. Nou best prijzig. Een broek van 1900 euro is normaal. En schoenen van 600 euro, who cares . Daarna zijn we naar het-warenhuis-waar-je-moet-zijn-geweest geweest. Best wel groot ook, heel veel kleren! En boven waren de bruidsjurken, zag er best leuk uit .
Vervolgens zijn we naar het Rodinmuseum geweest, dat moet wel he als je in die straat woont. Die man kon best goed beeldhouden! Later zijn we weer wat gaan eten en weer richting ons hotel gegaan.
Donderdags zijn we voor de eerste dag naar Dinsey gegaan. Wat is dat allemachtig mooi. En het was supermooi weer. Daar is de efteling bijna niets bij! Het was wel vet druk en er liepen veel nederlanders en nog meer Engelsmannen en vrouwen. Beetje jammer was wel dat we in de rij stonden voor de Indiana Jones en er om werd geroepen dat ze een technische storing hadden, maar we konden erop wachten voordat het weer gemaakt werd. 1.5 uur later zeiden ze toch dat we beter weg konden gaan. Beetje zonde van je tijd wel. om 5 uur was de parade. Geweldig mooi was dat. Toen werd het al snel rustiger en hebben we nog wat attracties bezocht. Nadat we nog geshopped hadden op de Main Street, zijn we weer met de metro naar Montmarte geraced en hebben we daar nog wat eten gehaald. Zo ongeveer bij elk cafe/bakker verkopen ze daar crepes. Een dunne pannekoek en daar doen ze dan Nutelle chocopasta op. Dus dat moest ik natuurlijk ook ff proberen. Ik weet wel dat ik als kind-zijnde geen nutella luste, maar dit was echt meesterlijk lekker.
De laatste dag zijn we naar de walt dinsey studio-park geweest. Veel shows bezocht en uiteraard deed daar de attractie waar we het liefst in wilden het niet. Naja in de loop van de dag wel, maar toen stond er een wachtrij van 80-90 min, dus moesten we die maar overslaan, want om 5 uur moesten we weer richting hotel om daar onze koffer op te halen. Vervolgens hebben we nog een uur op de thalys gewacht, beter te vroeg dan te laat zeg maar . Onderweg naar huis hebben we nog 75 minuten stil gestaan op Antwerpen omdat iemand het nodig vond om zichzelf voor de trein te gooien. Papa en mama waren zo lief om ons van schiphol op te halen, anders moesten we nog een klein uur wachten op de volgende trein. Dus zo zagen onze vier dagen in parijs eruit en ik heb er van genoten

De foto's ga ik nu op me hyves zetten en waarschijnlijk komen ze later nog op deze site!
Reacties: 0

05-08-08 12:12
25 juli om half ging de wekker. JOEHOE! We gaan op vakantie! Nadat David zijn laatste spulletjes bij elkaar had gepakt, gingen we naar mijn huis. Daar gingen we ook mijn koffer ophalen. Was die pannekoek de dingen die op je koffer moeten met adres enzo vergeten. Dus die ging hij ff snel halen nog. Om half 10 hadden we de bus, zodat we rustig een kaartje voor de trein en nog een broodje konden kopen. Om 53 gingen we met de trein richting schiphol. Daar waren we om half 11, we moesten daar kwart voor 11 zijn. We waren dus mooi op tijd. Was best druk, maar het was de drukste dag van het jaar, maar dat viel niet echt op. Vind het altijd druk op schiphol. Gelukkig waren we al ingechecked en zat ik bij het raam Maar we moesten nog wel onze bagage droppen. Dat hadden we gedaan en om kwart over 11 liepen we door schiphol.. om kwart voor 12 kwamen we bij gate c18 aan, waar we toen ook eigenlijk aan board moesten. Maar dat werd 12.15 dus we vlogen ook een half uurtje later. Aan boord is er weinig boeiends gebeurd. Op het vliegveld van Mallorca werden we met de bus naar de bagageband gebracht. Wat zijn sommige nederlandse kakkers toch irritant. Gelukkig hebben we die nadat we onze bagage hadden, niet meer gezien. We liepen naar een mevrouw met een arke-bordje. En die vertelde ons dat we naar de bus moesten. Was gelijk lekker warm buiten, het was ook 3 uur ofzo. We werden naar ons hotel gebracht, maar dat ging niet zonder moeite. Die buschauffeurs moeten door allerlei smalle weggetjes en zitten gezellig spaans te praten en te vloeken. Waar je dus geen moer van verstaat. We hebben ingechecked, kamertje bekeken en zijn toen ff naar het strand gegaan. Was 10 minuutjes lopen. Daar hebben we al gelijk een heleboel Duitse jongeren aan emmers drank gezien en gehoord. Wat een herrie maken die mensen! Ze kunnen ook niet zachtjes praten en zijn zo trots op hun Duitsland, Bah. Maar goed, we zijn daarna gaan eten. Niets over te klagen. Toen zijn we even wezen zwemmen in het zwembad. Overdag is het echt te druk daar en zijn er geen ligbedden vrij, dus vandaar. en daarna hebben we op het terras wat gedronken. Zo is het eigenlijk elke dag gegaan. Om 9 uur stonden we op, ontbijtje, strandje, douchen, terrasje, eten, winkeltjes in, terrasje en slapen. Niets te klagen en lekker genoten van onze vakantie. Behalve dan die vervelende Duiters. Ik snap niet waarom ze zo hard moeten schreeuwen. na een paar dagen zijn we een stukje verder op het strand gaan liggen, daar was het iets rustiger. We werden door de hotelmedewerkers ook vaak in het Duits aangesproken. Hoe irritant, praat liever dan Engels. Het was dus een heerlijke vakantie en Mallorca is echt een mooi eiland. De temperatuur is daar ook wel te doen, want het waait er lekker. 2 dagen niet, toen was het echt heet. Maar ik denk niet dat we er snel zullen terug komen, ook al was het heerlijk.
Toen we om 3.19 waren geland, ipv 2.20, waren we om 3.40 eindelijk bij de bagageband. Buiten de aankomsthal stonden papa, mama, jon en Lajos alweer te wachten. Dat vind ik altijd zo leuk Toen naar de bagageband, onze bagage zou om 3.56 worden verwacht. Maar de mensen waarvan de bagage om 3.30 werden verwacht, hadden ook hun bagage nog niet. Uit eindelijk krijgen zij om 4.05 hun bagage. Dus ik had uitgerekend dat die van ons dan om 4.31 zou komen. Maar het kwam maar niet, zo werd het 4.55 en ineens stond er op het scherm dat al onze bagage was gedropt. Maar niemand uit het vliegtuig had zijn koffer terug. Nu werd ik best wel sjaggie. Buiten stonden ze op mij te wachten. Dus ik ging naar die service-balie (voor als je problemen hebt met je bagage, dat had ik ook dacht ik zo). Werd er net omgeroepen dat er vertraging is. Ja mensen pas 65 minuten, maakt niet uit! maar niet hoelang. Dus ik vragen hoelang het nog ging duren, kon die muts niet zeggen. Zij konden er toch ook niets aan doen? Zij zijn van KLM en handelen het alleen maar af. Het is de schuld van Transavia. Blablabla, personeels te kort blablabla. Dus ik beetje pissed, want me ouders kunnen wel extra parkeergeld blijven betalen. Zegt ze ja dan kom je morgen toch terug. DAN MOET IK TOCH OOK EXTRA GELD BETALEN,MUTS! jullie fout, niet de mijne! Ja maar zij kon er niets aan doen. Vroeg ik hoelang het maximaal ging duren, maar daar kon ze natuurlijk ook niets over zeggen. Serieus, hoezo klantvriendelijk en fijne service! Ik had ondertussen me ouders gebeld, wat het probleem was. Me vader ging wel even buiten de vertrekhal naar de klantenserice. Dat was tenminste wel een service. Zij belde gelijk om te vragen wat er aan de hand was en me vader kreeg een klachtenformulier. Ik ging maar op de band zitten wachten. Na 5 minuten ging er iets op de band toeteren, dus iedereen juichen. Ik had al op het scherm gezien dat er nog een vlucht verwacht werd, dus zag het al somber in. Maar toch, het waren onze koffers. Dus ik naar me moeder smsen dat de koffers eraan kwamen. Uit eindelijk hebbenwe nog een kwartier moeten wachten, maar om half 6 stonden we eindelijk buiten. Kwart over 6 waren we thuis en om 8uur gingen we naar David om te slapen. Bijna 24 uur niet geslapen. Geen idee wie ik moet bedanken, transavia, klm of schiphol? Niemand geeft toe en geeft elkaar de schuld.
Volgend jaar Bulgarije, toevallig een hotel van de zelfde keten als dit jaar: Barcelo. En ook dezelfde luchtvaardmaatschappij... how will that ends...
Reacties: 0

15-06-08 19:07
1 oktober ga ik verhuizen.
Samen met David ga ik in tussen de vaarten wonen.
Ontwikkelingen kan je volgen op http://margot-verhuist.blogspot.com
Reacties: 0

01-06-08 00:12
OW MY F*CK*NG GOD!!! Dat is wel zoooo vet he.. een ballonvaart!! Vooral gedoopt worden met champagne. Maar laten we bij het begin beginnen
We moesten dus naar Amersfoort toe, want daar zou de ballon opstijgen. Toen we daar aankwamen moesten wij ons melden en waren ze al lucht in de ballon aant blazen. Hoe groot kan zoiets zijn! Daar hebben we toen een tijd naar staan kijken. Vlak voordat het laatste beetje lucht werd bij geblazen, ging onze piloot Martijn ons allerlei dingen vertellen over de vaart. Niet veel bijzonders behalve het landen zou spectaculair zijn. We konden twee soorten landingen meemaken: 1. De normale landing. We zouden dan gewoon staand landen. 2. we zouden de sportieve landing meemaken. Een soort efteling. We zouden dan liggend tot stilstand komen. In beide gevallen moesten we met ons rug naar de vaarrichting staan en in een soort van poephouding. Zeer charmant!! Maar goed. Daarna werd er vuur/gas in de luchtballon gespoten, daardoor ding de ballon omhoog en uiteindelijk zou hij ook het mandje rechtop zetten. Deze lag nog steeds net als de ballon. Nadat het mandje rechtop stond kregen we het sein om in het mandje te stappen. Hier moet je nog atletisch voor zijn ook! Gelukkig zaten er bij ons in het mandje andere mensen behalve de piloot die het heel goed wisten. Zooo doodirritant!! Maar goed, ignore it! We hebben boven Amersfoort gevlogen en zijn zo richting Woudenberg gegaan. Wat ik ondertussen allemaal heb gezien, kan jij ook zien bij mijn foto´s. Op een gegeven moment zat ik zelfs letterlijk in de wolken! En even later weer 2 cm boven de grond (of andersom). Dat vond meneer de piloot leuk, een beetje spelen. "we raken het gras, maar niet de grond!" En ja dan ga je landen. In een weiland bij de boer, dat moet hij dus maar net goed vinden! Gelukkig was het een groot weiland, want het eerste stukje waar we zouden landen stonk wel heel erg, dus zijn we nog een stukje verder gegaan. Iedereen in poeplanding en daar gingen we.. stuiter stuiter.. stuiter stuiter.. gingen we liggen of bleven we staan? daar moest het mandje ook over nadenken, maar uit eindelijk bleven we toch staan. Nadat de ballon was opgeruimd, gingen we van het weiland af en ging we aan de straat staan. De boer kreeg wat bier, dat is traditie als een piloot daar mag landen. En toen kwam het punt. We werden gedoopt. En tot wat dan? Nou wel tot baron en baronnes van Amersfoort tot Woudenberg. Dit komt omdat Lodewijk de 16e in de 18e eeuw het zo geweldig vond dat mensen konden vliegen met een balon, dat hij iedereen die dit overleefde Baron van de weilanden tussen de opstijgplaats en landinsplaats werd. Nu hebben ze wel de regel afgeschaft dat je geen eigenaar bent van die weilanden (HE JAMMER!) maar je bent wel baron of baronnes. Dus vandaar dat ik vanaf vandaag Baronnes van Amersfoort tot Woudenberg ben! Dat jullie het even weten en nooit meer vergeten! Maar het schijnt dat je dan dus wel gedoopt moet worden. Op onze knieen voor Martijn, de piloot. Hij plukte wat gras (van het weiland waar we geland zijn), legde dat op ons hoofd, stak het aan!! En blusde het gelijk met champagne.. Jeejjj.. plakkerdeplakplak. Maar het was grappig.. de stank en geplak daargelaten. Daarna kregen we nog champagne in een glas (ja toch wel). Op het glas staat het logo van de ballonvaartmaatschappij. Dus deze mochten we ook meenemen. Daarna kregen we nog een certificaat. Dus het bewijs dat ik nu Baronnes ben!! En we werden weer terug gebracht per busje naar de opstijgplaats. Een hele ervaring rijker dus en nog een hele leuke ook!!! De foto´s staan uiteraard in mijn foto album!
Reacties: 1

28-04-08 10:10
Dat heb ik wel vaker.. van die periodes dat je het liefst in bed blijft liggen omdat alles tegen zit. School, stage, vriendje , ouders.. enzo.. Maar nu.. nu ben ik blij!! Voor mij kan voorlopig niets meer stuk. Doe zoveel leuke dingen de laatste en komende tijd.. en dingen die ik MOET doen maar dus absoluut niet leuk zijn, komen tot een goed eind Zo ben ik afgelopen weekend nog met me oom en tante uit eten geweest in Den Bosch. Het was zooo mega lekker daar en het was gezellig. We hebben tappa´s gegeten en mjummie!! Gister heb ik uit David kunnen trekken hoe hij mijn verjaardag gaat goed maken en we gaan gewoon een ballonvaart doen!!! Is dat niet ff gangstahhh!! Nu heb ik effe vakantie, das ook wel lekker. Maar keek vanmorgen ff op me cijferlijst en ik heb gewoon een GOED voor me bammap, dat had ik echt niet verwacht! In de zomer ga ik 2 weken op het huis van me tantes passen.. echt verschrikkelijk, moet ik elke dag het konijn eten geven En daarna lekker met David op vakantie... en aankomend weekend is David jarig en gaan we nachtje naar Antwerpen Dit zijn de momenten waarop ik blij ben dat ik leef en ook wil leven!!! Beetje jammer alleen dat ik daardoor om 8 uur al wakker was, op een vrij dag notabene!! Woensdag lekker naar koninginnedag@museumplein.. Nu nog hopen dat we net zoveel mazzel hebben als 2 jaar geleden. Toen zeiden ze ook dat het alleen maar zou gaan regenen, maar we hebben geen 1 druppel gevoeld
Ik blog later weer..!!

BOVENDIEN HEEFT FEYENOORD EINDELIJK WEER EENS IETS GEWONNEN!!! Joepie de poepie, toch Jon !!
Reacties: 0

21-03-08 17:05
Zoo.. doen we weer eventjes een bloggie!
Opzich heb ik nog wel heel erg veel genoeg te doen. Maar ik doe alles rustig aan en denk bij mezelf.. het komt allemaal wel goed .
Heb net alles bij elkaar geraapt voor de toets dinsdag. Dat wordt me weer een breuk sjouwen, maar als ik weer een 7 krijg (of hoger!) ben ik weer blij. Zo nog even een stuk typen voor de stoomopdracht en ik ga even de loco en memory kaartjes maken voor de prestaties van aan komende week. Op zich heb ik er wel een goed gevoel over. Vooral de presentatie voor DMW. Die andere was toch wel een stuk lastiger!
Maar ja dat is dan, nu is nu. Ff een weekendje nix. Net even naar de Jumbo geweest, wat boodschappen gedaan. Kanonnuuuhh. het leek wel kerst! Zooo megadruk en van die irritante mensen die denken dat ze daar alleen zijn en niet doorlopen of gewoon stil gaan staan!! Voor de verandering had ik wel een keertje mazzol bij de kassa. Nu een keertje niet achter iemand die daar nooit komt en dus niet weet dat ze haar groenten moet afwegen. (hups daar gingen 5 zakken groente mee naar de groente afdeling) en die ook nog eens met weet ik hoeveel bonnetjes inlevert.. en dan nog een vrouw achter de kasse die ook ALLE tijd heeft.. argg.. frustratie!!! Maar ik heb het overleefd. Zo komt mama thuis en dan ga ik even lekker een borrel drinken met haar. Heb ik wel even behoefte aan. Malibuutje en mama een sherry. Officieel vind ik dat alle vrijdag ook vrij moeten zijn. Dan kan je lekker veel doen en is het weekend ook helemaal weekend!
Nou ik ga even een stukje typen en wat dingen uitprinten. Zullen ze hier thuis vast weer blij mee zijn!
tot later en fijn pasen!
Reacties: 0

29-02-08 11:11
Gister was het dan zover. We gingen naar feyenoord - zwolle. Omdat Jon en Lajos kameraadjes zijn en ieder 2 begeleiders mee mochten nemen, gingen we met hen, papa, mama en ome Dick..en ik natuurlijk We zaten naast het vak van zwolle..en die hadden er zin in. De eerste minuten werd er aan de andere kant van het veld gespeeld, dat was niet zo gunstig. Ik vond het wel tijd worden dat ze deze kant op kwamen. En uit eindelijk gebeurde dat ook en ze kregen gelijk 2 kansen..OOO OOO... klonk het.. best grappig. En toen werd er eindelijk gescoort.. woeiii.. wat een adrenaline krijg je dan. Mjah ik kan echt niet zeggen dat ze goed hebben gespeeld. En dan krijg je een paar minuten voor tijd een goal tegen. Dat uitvak naast ons ging nog harder tekeer dan dat ze al gingen. En dan ga je zo de rust in. Na rust werd het niet veel beter.. werd er beetje sjaggerijnig van. Maar ja zolang het doelpunt maar niet voor onze neus viel was het goed. Binnen een kwartier voor tijd vloog dan toch aan de andere kant van het veld het doelpunt en konden we weer ff juichen. Zo duurden die 4 minuten extra speeltijd ook wel heel lang, maar floot de scheids eindelijk af.. al hadtie het volgens mij wel leuker gevonden als zwolle had gewonnen. Ik moest trouwens wel lachen.. voor mij zat een meisje van 16 ofzo. die heeft geloof ik haar hele pakje sigaretten in die 1.5 uur opgerookt.. daardoor is me keel nu ook lekker naar de kloten.. Maar die was erg fanatiek. Die kon beter bij de harde kern zitten denk ik. En een klein jochie zat meer naar haar te kijken dan naar de wedstrijd..
EN nu weer een weekendje naar Center Parcs. heb er zin in.. als david ooit wakker wordt :@ zegtie dat ik uit kan slapen en hij me om 1 uur/half 2 ophaalt.. jaja hij wilt uitslapen... terwijl ik al bijna 2 uur wakker ben.. zucht.. MANNEN!!!!
Reacties: 0

20-02-08 17:05
Tja.. vanmiddag om kwart voor 2 ging ik dan toch maar even de dokter bellen. om te vragen of de uitslag van het bloedonderzoek al binnen was. En ja die was binnen, maar of ik daar nu wat aan heb? Nee eigenlijk niet. Ik ben een twijfelgeval. Het zal eens niet... ik hang op het randje van een traagwerkende schildklier. Het advies van de dokter is om over 3 maanden weer bloed te laten prikken. En dus weet ik wat ik heb of eigenlijk niet. Hoe fijn is dat! Maar oke het verklaart wel waarom ik wat aan de stevige kant ben. Ik vind het wel irritant dat ze het dus maar weer 3 maanden laten wachten. Maar goed... we merken het tegen die tijd nog wel. nog 1 dagje naar stage.. studiedag.. en dan vakantie.. beetje dan!
Reacties: 0

18-02-08 18:06
Pfff.. stageweek.. onwijs leuk, maar zeer vermoeiend! Regiobezoek was vandaag ook niet erg denderend. Snap niet dat mensen met opzet iemand met een onaangenaam gevoel achter laten (ja dat heeftie zelf gezegd) zodat een persoon meer moeite gaat doen om het anders te doen. Nou het spijt me daar hoef ik echt geen negatief gevoel voor te hebben. Je kan het me ook gewoon zeggen. Maar het was niet negatief. De les was goed, maar ik ben te bescheiden. Kanonnen ik snap er geen bal van. Nu moest ik ook zelf opschrijven wat de bevindingen van mijn regiodocent waren. Ik heb maar geprobeerd iets op te schrijven, want ik wist niet wat. Het enige wat ik van hem te horen heb gekregen is dat ik meer aandacht moet vragen van mijn mentor en dat ik me dus niet zo bescheiden op moet stellen. Maar wat er nou goed aan was? Geen idee! Dus heb maar wat opgeschreven en hoor later wel of hij het er mee eens is of niet! Maar ben in ieder geval blij dat ik er vanaf ben. Het voelt wel een beetje als een verloren wedstrijd hoor! Maar goed, ik heb 2 goed afgeronde stages achter de rug en gelukkig vind mijn mentor niet dat ik er een negatief gevoel aan over moet houden. Dus ik moet het maar proberen te vergeten. Uiteindelijk is het mijn mentor die mij beoordeeld.
Morgen ga ik wel een leuke les geven. Eerst rekenen, dat vind ik altijd wel spannend, maar gelukkig minder eng als taal dat ik dus vandaag moest geven. En smiddags ga ik een clown vouwen, knippen en plakken. Dat wordt hopelijk wel stoer, ben benieuwd hoe dat gaat uitpakken!
Maar eigenlijk ben ik het meest toe aan vakantie. Al hoewel ik niet echt vakantie heb, njah een beetje dan! Maandag ga ik met Marleen een dagje weg, dinsdag en woensdag met groepje werken voor school, donderdagavond gaan we naar feyenoord-zwolle..en vrijdag naar Center Parcs. Als je mijn geweldige leven hebt gelezen op de vorige loggies, dan wist je dat natuurlijk al. Maar dan is me vakantie dus alweer voorbij voordat ik er erg in heb. Ik verlang eigenlijk het meest naar de zomervakantie. Al zijn die 6 weken dan eigenlijk ook veel te kort, maar dan heb je nog een beetje tijd over als je een week naar Kreta gaat .
Wist je trouwens dat wachten ook zolang duurt? Ik ben vrijdag naar de dokter geweest. Eigenlijk voor me bultjes, maar daar kon de dokter niet veel aan doen. Dus heb ik maar antiallergie pilletjes meegekregen. Ze helpen wel, maar ik vraag me af of ze daarna ook wegblijven:S. Aan me enkel kon hij ook niet zoveel doen. Maar afgelopen donderdag was me hartslag weer behoorlijk snel in op de bankliggende toestand. Dus ik had daar gelijk ff een melding van gemaakt bij meneer de dokter (ik was er toch:p). Die heeft me maar even bloed laten prikken. Maar ik moet dus wachten tot woensdag voordat ze de uitslag hebben. Als het meezit. Ik ben getest op bloedarmoede en iets met me schildklier. Schildklier kan nog wel langer duren. Mag hopen van niet! Mjah dat horen jullie dan wel weer.
ik maak er weer een eind aan, aan het loggie dan. doei!!
Reacties: 0

13-02-08 15:03
Sommige mensen snap ik dus echt niet. Heb ik eindelijk de moeite bij elkaar gespaard om naar het gezondheidscentrum te gaan. Ik heb van die doodirritante bultjes die ik niet thuis kan brengen. Maar ze komen en gaan wanneer zij zin hebben, dus kan wel een afspraak bij de dokter maken maar waarschijnlijk heb ik dan geen last ervan. Dus ik sta daar bij de receptie mijn verhaal uit te leggen. Zegt die muts van een assistente dat ze nu dus niets voor me kan doen. Verwachte ik dat dan? Ik verwacht dat ze me advies kan geven. Maar uiteindelijk moest ik dus zelf met het voorstel komen om dan maar een afspraak met de dokter te maken. Ik heb nu al het gevoel dat ik daar voor lucht kom, maar in ieder geval wil ik een allergietest laten doen. Sjonge, je moet tegenwoordig voor alles naar de dokter, maar je kan pas weet ik hoeveel dagen later langs komen. Maar ik snap dus niet waarom die assistentes daar zitten. Het is al een paar keer gebeurd, zij denken echt dat ze daar voor zichzelf zitten. Iedereen moet zich dus maar aan hun aanpassen. Ik zie het later al gebeuren dat ik met een sjaggie hoofd voor de klas ga zitten en IK bepaal wat er gaat gebeuren, de kinderen niet. die doen lekker sjaggerijnig mee. Dat werkt toch niet! Je zit in de dienstverlening, waarin je moeite moet doen voor wie je die dienst doet. Als je niets met mensen te maken wilt hebben, ga dan lekker putjesschepper worden ofzo.
Zo dat is eruit
Verder ook nog leuk nieuws. Volgende week stageweek, wel druk en lange dagen maar het wordt beloond met een vakantie! Haha, lekker naar center parcs de 29e. En de 28e gaan Lajos, Jon, Mama, Papa, Ome Dick en ik gezellig naar Feyenoord-Zwolle. HOOLIGANS!!
Vandaag ook wel een sombere dag. 13 Februari. Vandaag zou opa jarig zijn. Al de 2e keer dat zijn verjaardag niet meer gevierd wordt. Het gaat echt zoo snel!
En overmorgen is mama jarig. 51 jaar alweer... vorig jaar was veel leuker. Ze schrok zich wilt toen ze zichzelf, Sarah, op de bank zag zitten.
Nu zijn het weer saaie verjaardag. 23e ook. Papa die 51 wordt. en geen 25 jarige huwelijk van papa en mama. Doodsaai jaar dus... Mjah hopen dattie doodsaai blijft. want er zal niets leuks gebeuren om het spectaculair te maken. Dus de enige reden waarom het geen saai jaar zou kunnen worden is omdat er niet leuke dingen gaan gebeuren en daar hou ik absoluut niet van!
Reacties: 0

10-02-08 23:11
En toen was het alweer zondagavond en wil ik eigenlijk wel gaan slapen, maar ik wacht nog totdat er een liedje binnen is. Dus ik doe maar weer even een webloggie. Al word ik strondsjaggie van me toetsenbord want er komen steeds andere tekens te staan dan ik wil. En ook de webmail van hva vind ik zwaar primitief. Als je op replay all klikt, zo je zeggen dat de email adressen gewoon kloppen. Maar dat vind die webmail dus niet. Ik heb er 10 minuten over gedaan om even een mailtje te versturen, zucht.
Ik ben wel blij dat we morgen weer een gewone collegeweek hebben. De taalweek van afgelopen week vond ik echt afschuwelijk. De colleges duurde veel te lang en een zekere docent die praat zo afschuwelijk saai en zacht en is gewoon niet geschikt. Moet nu zeker met pensioen. Het is ook wel ee beetje opvallend dat we voor iedere docent een evaluatie in moeten vullen, behalve voor haar. En dat vind ik zeer jammer, ookal zal ze het vast allemaal goed bedoelen.
Maar de week heb ik vrijdagavond lekker afgesloten met een grandioze wedstrijd. Dat was echt mijn wedstrijd.. stond lekker weg te slaan daar aan het net en de sfeer in het team was na lange tijd weer eens goed. Dus die hebben we dan ook in winst weten om te zetten, jippie!! Alleen kampioenschap zit er niet meer in
Gister wask lekker met david naar de griek. Al was het wel zeer apart. We waren daar om 8 uur en hadden gekozen voor de rookvrije ruimte (dit is van belang voor later in mijn verhaal), het duurde al een tijd voordat ze bij ons langskwamen en we kregen geen ouzo. Uit eindelijk toch eten en drinken mogen bestellen. Kwam mijn voorgerecht gewoon eerder dan me drinken, gebeurt ook niet vaak.
Voor ons zaten zeer aparte mensen. Erg luidruchtig en ze dronken naar mijn idee best veel. Op een gegeven moment wilde een van de mannen (waren een vrouw en 2 mannen, man en vrouw hadden relatie, get it?) een sigaret van de ander. Maar daarvoor moestie ze broek laten zakken ofzo..?? Dus hij stond op en ging in mijn gezichtsveld zn riem en broek losmaken. DOE JE TOC NIET IN EEN RESTAURANT? Maar oke... nadat we erg lang moesten wachten op ons hoofdgerecht, wat toch echt lang was en we dus wat te drinken kregen van de zaak, kregen we om half 10 toch ons hoofdgerecht. Een van de mannen is bij de mensen naast ons aan gaan schuiven, geen idee of ze daar blij mee waren maar oke. Beginnen ze ineens gezellig te roken. De man en vrouw die achterbleven maakte nog even duidelijk dat het een rookvrije ruimte was, maar daar trokken ze zich niets van aan. Ik heb toen maar even verteld dat ik daar wel last van had, anders had ik wel gekozen voor de ruimte waar je mag roken. Gatie vent zeggen dat ik me aanstel want het kan niet in zon grote ruimte.Nou ik rook het toch echt. Doetie de sigaret onder de tafel, zo van dan heb je er geen last van. Wat een pannekoek eerste klas. Gelukkig hadden de obers het ook gezien en die gingen even een asbak halen. Doetie die sigaret weer onder de tafel, alsof ze gek zijn!! De mensen die ook aant roken waren hebben geloof ik 3x hun excuses aangeboden, ze waren het vergeten ofzo.. ik weet het niet. Maar die irritante vent (die toch gaan verhuizen naar Rusland, want russische zijn veel liever) die heeft dus echt geen sorry gezegd!! Die man die eigenlijk dus met hem uit eten was, kwam na afloop toen zij weggingen nog wel even zeggen dat we gelijk hadden.. weet ik.. maar toch.. achteraf bleek dat die man die dus zo lekker aso ging roken elke week in dat restaurant komt. En een goede klant van die griek. Die mensen hadden het ook zeker niet verwacht van hem en hebben hem dat ook even duidelijk gemaakt. En hebben daarna vaak genoeg sorry gezegd, maar natuurlik konden zij daar ook niets aan doen. Maar het was dus gezellig.. Ik hoop dat die man nu snel zn koffers pakt en lekker naar Rusland gaat... al vraag ik me af welke vrouw er zo gek is om met zown vent te gaan.. mjah...
Ook hoop ik dat die obers hem voorgoed afzweren.. is toch ook lullig.. natuurlijk bouw je een band op met zon klant en dan gatie zich zo gedragen.. ik snap die mensen niet...
Nu ben ik me verhaal kwijt en ga ik lekker slapen..
ADIEU!
Reacties: 0

04-02-08 21:09
Tjah.. sommige mensen en ik ook vonden het wel weer eens tijd worden dat ik een bloggie ging plaatsen. Alleen ben ik nu volgens mij niet echt geinspireerd want ik ben keimoe en heb hoofdpijn!
We zitten weer in een themeweek op de pabo, dus dat zijn weer lange dagen.
Morgen weer naar stage. Heb nu trouwens een nieuwe stageplek. Het is best ver weg, maar wel super leuk! Groep 3. Dat is wel weer even wennen na 3 jaar in de bovenbouw te hebben gestaan, maar het gaat vast goed komen. Ik was eventjes vergeten dat er ook kinderen zijn die hun veters nog niet kunnen strikken, dus ik moest even nadenken toen een kind aan mij vroeg of ik zijn veters wilde strikken.
Morgen ga ik mijn eerste lesjes geven, een dictee en een schrijfles. Opzich ben ik daar wel een beetje zenuwachtig voor omdat het toch een hele omschakeling is. Maar ik ga me best doen.
Verder gaat het hier wel allemaal zn gangetje op mijn lichamelijke ongemakken na dan. Jeetje sommige dingen snap ik echt niet. Ik heb ongeveer een jaar vet rugpijn gehad na het volleyballen. Toen bedacht ik me maar dat ik eventjes naar de dokter moest. Die heeft mij doorverwezen naar de mensendiek. Dus nu mag ik fijn oefeningen doen enzo.. word je lekker sterk van. Maar daar zijn ze er dus achter gekomen dat mijn rug heel erg hol is. Vandaar dat het dus zeer doet. Maar als kind ga je toch niet voor niets naar een schooldokter? Daar hebben ze er nooit wat van gezegd. Bij 2 van me broertjes hebben ze dat wel opgemerkt. Waarom dan niet bij mij!! Verder is mijn ene been ook langer dan me andere en dat heb ik vorige week eindelijk eens zelf ervaren. Ik ging recht tegen de muur staan en toen merkte ik inderdaad dat me ene voet iets van de grond afkwam. Arg ik haat het om een neukfout te zijn
Maar nu heb ik de laatste tijd ook erg veel last van vage bultjes op me handen. Eerst zijn ze rood, maar dan heb ik nog niet door dat ze er zitten. Vervolgens gaan ze heeeeeeeeel erg jeuken en dan worden ze wit. Eigenlijk zijn het een soort van muggebultjes, maar dan niet mooi rond zoals die. Maar in allerlei vage vormen. en na 10minuutjes zijn ze weer weg. Maar ben bang dat de dokter er niets mee kan.
Ook zit me enkel nog niet lekker in elkaar na die ene botsing met de wand van de wildwaterbaan in de eemhof. Dus het gaat allemaal geweldig...
Ik denk wel dat ik nu genoeg gezeurd. Morgen heb ik weer training dus misschien ga ik woensdag weer zeuren. Ik vind er de laatste tijd zo niets meer aan!!! Stom gezeur van jan en alleman. Iedereen die het beter weet, maar niet beter kan. Bahhh kwil het team van vorig jaar terug!
Nou denk ik dat ik me lapz maar ga dichtklappen..ff tanden poetsen en ff tonicje over me gezicht en een nachtcremetje erover heen en margot gaat naar dromenland.
Siejoe!
Reacties: 0

13-12-07 18:06
lajos ligt achter mij nog ff bij te spartelen... want heb net ff mijn ijskoude handen op zijn net gedouchde lijf opgewarmd.. vondtie niet prettig...
Maar ik wel
Nog ff een weekje en dan hebben we lekker vakantie. Ik moet zeggen aan het begin van deze week had ik nog niet zo'n reteveel behoefte aan vakantie, maar nu het dichterbij komt verlang ik er toch echt wel naar..
Lajos wilt ook een eigen website (www.poepie.com, geen idee of het al bestaat). Want dan kan hij ook een mail adres aannemen: lajos@poepie.com.
Oh hij vertelt net dat de site niet bestaat, durft het voor 100.000 euro te wedden...dus ff tjekken...
okeej... we hadden allebei een beetje voor de helft gelijk
verder wil hij nog vertellen dat we met 7 mensen in een huis wonen en dat hij heel erg van me houdt.. ja daarvoor moet je echt een website opstarten.
Verder is eigenlijk mijn leven beetje soepeltjes geweest.. wel beetje gezeur met volleybal enzo.. maar ach.. ik ben ook zo vervelend, dat weet iedereen.
Ik moet ff eten gaan maken, dus ik spreek later wel weer
gloete
Reacties: 0

30-10-07 16:04
Zo gister ff met me boodschappenlijstje bij de dokter geweest..
10 pond kaas een ons radijs en 10 vanille ijs.. ownee das wat anders
Maar de dokter had eindelijk wat dingetjes voor me waar ik weer mee verder kan:
Antibioticakuur.. shit men.. werkt de pil 3 weken niet.. Dan maar geen sex
Dinsdag mag ik naar de mensendieck.. klinkt erg.. apart.. maar hopen dat ik geen last van me rug meer krijg... dat ik er wat aan heb..
En ik mag een nieuwe pil proberen... jehoew..

Verder...
vanavond de wedstrijd tegen dames 6... hoop echt zo dat we gaan winnen.. al is het maar met 3-2... HET MOET MOET MOET MOET MOET!!

Al zijn we wel totaal uit het ritme, want de vorige keer dat ik blogde dat we een wedstrijd hadden, stonden we daar dus om half 10.. geen tegenstander.. die had bij de bond afgemeld.. njah wel 5 punten erbij.. maar volgens mij werd het best een makkelijke wedstrijd. Dus die had ik best wel willen spelen

Vrijdag hebben we twee presentaties.. die van onderzoek en zingen... dus ben benieuwd hoe dat verloopt.. maar dat blog ik dan ook nog wel even

latertjes
Reacties: 0

12-10-07 18:06
ZOOOW
Na een lange en vermoeiende maar leuke stageweek heb ik dan eindelijk VAKANTIE!
Vandaag was het juffen en meester dag, dus zijn we naar Jeugdland gegaan.. erg gezellig en lekker warm weer
Geloof dat er 10 kinderen waren met spijkers in hun voeten, waarvan de eerste al na een paar minuten.
En op een gegeven moment was er 1... die ipv een blauwe sok ineens een rode sok had. Zag er sexy uit
Maar vanavond dus nog een wedstrijd en dan gaan genieten
Maandag met Marleen gezellig naar Madam Tusseaud. en daarna.. zie het wel..
Donderdag en vrijdag me skattiej ook vrij, dus hopelijk dan wat leuks doen
Wel beetje jammer dat we niet naar Parijs gaan met ons gezinnetje en Jessica en David.. Had ik wel leuk gevonden, maar komt hoop ik volgend jaar dan snel
NU eerst ff kijken of Tom die trui nog heeft meegenomen die ik zag in het bristolfoldertje. (gvd!! Staan er gewoon een trui en broek in (allebei 5? afgeprijsd) die ik eerder had gekocht. Ja scheelt me toch weer 10? en dat is heel wat voor een armsloeberige student als ik :@
En dan effe super paper mario spelen, das zo goed spel!!
Dan lekker kaasfonduen!! JAMMIEJ!!
En dan wedstrijdje.. oohw ik hoop dat het wat wordt. Want dat team waar we vanavond tegen moeten heeft met 3-2 verloren van het team waar wij vorige week vet van hebben gewonnen..
SOOOO.. we have to win.. met ons halve team, maar we zien het wel.

have a nice evening!!
Reacties: 0

30-09-07 21:09
Hier komt een heel verhaal te staan over wat ik in me blogje ga schrijven

Zo me schatje heeft EVEN ervoor gezorgd dat ik op me eigen site verhaaltjes kan zetten.. dus dat dan maar even gelijk doen.. al wordt het niet een heeeel verhaal
Zo eerst maar eens gaan slapen..
Ben net bezig geweest met een lesje over Romeinse getallen.. en nog niet klaar.. daar zit echt een hoop tijd in!! Gelukkig is mijn tweede 'les' minder tijdrovend.. dan ga ik alleen een verhaal voorlezen. Maar er moet wel een boodschap in zitten. Dus even goed zoeken. Een verhaal met een boodschap voor de bovenbouw. Tips zijn altijd welkom. En nee niet de bijbel David!!
Nu eerst een paar uurtjes slapen want om kwart voor 8 gaat de wekker weer
Weltrusten!!!
Reacties: 1